De berichten zijn eenduidig: Nederland kruipt weer uit het dal van de recessie. Voor sommigen kan het allemaal niet snel genoeg gaan; anderen moeten het allemaal nog maar zien. In beide gevallen kunnen wij ons voorstellen dat u huiverig bent nieuw personeel aan te nemen als de orderportefeuille zich weer vult.
Start Bouw Support kan u nu al helpen met het opvangen van deze eerste capaciteitbehoefde.

Revit
Met een juist ingevoerde BIM methodiek kunt u voorbereidings- en bouwtijd verkorten en faalkosten vermijden. Met onze up-to-date kennis zijn we in staat de BIM en Revit in uw organisatie in te voeren. Ook het uitwerken van families voor producenten of leveranciers behoort tot de mogelijkheden.
AutoCAD
Start Bouw Support kan u helpen bij tijdelijke pieken in uw tekenwerkzaamheden. In alle fasen van het voorbereidingsproces kunnen wij ingezet worden. Wij hebben ruime ervaring met AutoCAD en maken gebruik van de nieuwste versie
Kopersbegeleiding
Mensen begeleiden bij de grootste aankoop van hun leven, is een van leukste dingen om te doen. Start Bouw Support heeft ruime ervaring in het adviseren van (potentiele) kopers.
Calculatie
Start Bouw Support kan pieken in uw calculatiewerkzaamheden opvangen. We hebben ervaring met de pakketten Lip-Suite, Bouwcalc en Handsoft van Gilde software.