Voor zowel nieuwbouw als verbouwing komt u in aanrakingen met diverse regels, instanties en zaken waar u wellicht niet zo snel aan denkt.
Uit de onderstaande diensten kunt zelf aangeven waarbij u onze hulp nodig heeft. Advies en hulp op maat dus.

Tekenwerk
Wij kunnen uw wensen vertalen naar een kant en klaar ontwerp. Ook is het mogelijk een bestaand ontwerp uit te werken tot uitvoeringsklaar tekeningenpakket. Voor zowel verbouwingen als nieuwbouw. Waar nodig werken we samen met een architect
Vergunningaanvraag
Wij kunnen uw omgevingsvergunningaanvraag verzorgen, compleet met EPC berekening en bouwbesluittoetsing. Ook kunnen wij sondering, bodemonderzoek of sloopvergunning voor u regelen. De benodigde constructieberekeningen laten wij uitvoeren door een erkend constructeur
Bouwbegeleiding
Wij kunnen u adviseren bij de selectie van een aannemer en onderaannemers. Tijdens de bouw kunnen wij voor u de voortgang controleren door bouwvergaderingen bij te wonen. Tevens kunnen we uw vragen en zorgen inbrengen als wel mogelijke late wijzigingen doorvoeren.
Advies
Hebt u een omgevingsvergunning nodig voor uw plannen? Of weet u niet precies hoe u uw wensen in uw bestaande woning kunt inpassen? De praktische benadering van Start Bouw Support neemt u alle zorgen uit handen.